Tonfisk med fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

30min 1 ingredienser

Enkelt och snabblagat recept på tonfisk i burk som du serverar med en klassisk italiensk fagiolatosås och kapris. Smart vardagsmat som är snäll för plånboken och där tonfisken får spela huvudrollen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
hel tonfisk i olja
Fagiolatosås
2
äggulor
2 msk
citronsaft
1 dl
1
påse späda salladsblad
Ljust surdegsbröd

Gör så här

Tips!

Perfekt att ta med sig ut på picknick en härlig sommardag

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

E Strömbom

Vad rekommenderas att äta till, förslag på pasta?

Emma Olsson

Hejsan,
Jag skulle rekommendera potatis till tonfisken istället för pasta, alternativ en enklare risotto så att tonfisken får stå i fokus.
Hälsningar, Emma från Zeta