Grillad lax med Pappardelle

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Grillad lax med varma tomater i olivolja, vitlök och balsamvinäger. Servera med nykokt pasta med mangoldskott och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
4 bitar
à 150 g laxfilé
3 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
2
vitlöksklyftor tunt skivade
300 g
tomater i mindre bitar
salt
svartpeppar
en näve
mangoldskott alt. spenat
1 dl
grovt riven Grana Padano 16 mån

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Wivi

Lite oklart om laxen ska penslas med balsamvinägerblandningen innan grillningen, det ser så ut, och om tomaterna ska va med på grillen?

Emma Olsson

Hej Wivi,
Laxen ska inte penslas med vinägerblandningen. Det är som tomaterna ska blandas ner i vinägerblandningen för att sedan serveras tillsammans med laxen och pastan.
Hälsningar, Emma från Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco