Inkokta champinjoner med vitt vin
Vad tycker du?
Den här svamprätten, som är smaksatt med vitt vin, persilja och vitlök, vinner på att låta smakerna koka in ordentligt.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Den här svamprätten, som är smaksatt med vitt vin, persilja och vitlök, vinner på att låta smakerna koka in ordentligt.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (57)
(57)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Carina
Hur länge håller det i kylen
Emma Olsson
Hejsan Carina,
Vi uppskattar att det håller i kylskåp i cirka 10 dagar. Titta, lukta och smaka är något vi alltid rekommenderar.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Anna
Kan man äta detta kallt och går det förbereda dagen innan?
Zeta
Hej Anna! Det går utmärkt att förbereda detta recept dagen innan och ta med sig kalla på picknick eller utflykt.