Ciabatta med buffelmozzarella och salami

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

15min 9 ingredienser

Matig macka med krämig mozzarellaost och smakrik salami.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
ciabatta
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
8-12 skivor
rucola
Flingsalt
svartpeppar nymalen
Färsk basilika och/eller timjan

Gör så här

Tips!

Beskrivning: Buffelmozzarella är en klassisk italiensk delikatess, gjord uteslutande på färsk pastöriserad buffelmjölk. Porslinsvit till färgen, med ett tunt skal och en mjuk något grynig ostmassa

Tips!

Istället för att ringla olivolja på brödet, bre BreOliv eller BreOliv Mild på mackan.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer