Pannacotta med karamellbakade äpplen
Vad tycker du?
Pannacotta med mascarpone får fin len smak och konsistens. Tillsammans med karamellbakade äpplen och saltrostade mandlar lyfter smakerna i desserten.
Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (49)
(49)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Fredrik Öhrneman
Hej,
Hur länge behöver de frysta pannacottaformarna tina innan servering?
På bilden ser det ut som där är ytterligare en komponent och dessutom strössel, vad är det?
Anna Mellberg
Hej Fredrik!
Tack för att du kontaktar oss om detta recept. Vi har nu gått igenom det, ändrat och uppdaterat. Pannacottan ska inte frysas utan kylas i kylskåp minst 3 timmar, men gärna över natten. Cantucciniskorpor är perfekta att mortla till krispiga smulor att strössla över desserten och det är gott och friskt att skära kuber alternativt göra kulor (med ett kuljärn) av färska äpplen och servera till. Lycka till med matlagningen önskar receptgruppen på Zeta