Matig kikärtssoppa med spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

35min 13 ingredienser

Kikärtssoppa serverad med krutonger och ringlad olivolja mättar fint.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor hackade
1/2
röd chili
1
morot skuren i mindre bitar
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
2 dl
torrt vitt vin
1
hönsbuljong tärning
1 kvist
rosmarin
1 liter
vatten
Salt
Svartpeppar
1 fpk
babyspenat
Till servering
Zeta Krutonger

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Peter

Gjorde 14portioner utan gul lök och 1.5dl vin istället för 7dl, drog en snabbkalk för de nyfikna

Calories: 297 kcal
Protein: 7.66 g
Carbohydrates: 19.96 g
Fat: 2.51 g
Fiber: 6.63 g