Grundrecept fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

6 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

En italiensk fagiolatosås gjord på bönor, kapris och sardeller som passar till tonfisk, rostade grönsaker och mycket mer.

Receptet är framtaget av Zeta.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Tips!

Du kan förvara fagiolatosåsen flera dagar i kylskåp.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Anja

Hej!
Låter jättegott. (Har precis gjort tapenade på svarta oliver.) Vad mer kan jag använda fagiolatosås än de du nämner ovan? Gärna lite tips, tack 🙂

Joseph G

Vad ska jag göra efter steg 5?

Emma Olsson

Hej Joseph,
Det finns inga fler steg efter steg fem, utan då är fagiolatosåsen klar 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco