Fikon i ugn med balsamvinäger och pecorino
Vad tycker du?
De ugnsbakade söta fikonen, tillsammans med den rika balsamvinägern och den salta pecorinon är en smakrik kombination som förhöjer vilken ostbricka som helst. En elegant och enkel rätt som sätter guldkant på oststunden!
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (7)
(7)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Stefan
vart kommer hallonen in i receptet på Hallonvinägrett ?
Hallonvinägrett
2 msk
Balsamvinäger Casa Di Luca
2 msk
Extra jungfruolivolja Classico
svartpeppar
Anna Mellberg
Hej Stefan! Vi har nu tagit bort ”hallon” som råkat bli kvar sedan en äldre version av receptet som är omgjort och nu även uppdaterat. Tack för att du uppmärksammade oss. Hälsningar Anna på Zeta