Fikon i ugn med balsamvinäger och pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser

De ugnsbakade söta fikonen, tillsammans med den rika balsamvinägern och den salta pecorinon är en smakrik kombination som förhöjer vilken ostbricka som helst. En elegant och enkel rätt som sätter guldkant på oststunden!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
färska fikon
8
timjankvistar
Balsamvinägrett
nymalen svartpeppar
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Stefan

vart kommer hallonen in i receptet på Hallonvinägrett ?
Hallonvinägrett
2 msk
Balsamvinäger Casa Di Luca
2 msk
Extra jungfruolivolja Classico
svartpeppar

Anna Mellberg

Hej Stefan! Vi har nu tagit bort ”hallon” som råkat bli kvar sedan en äldre version av receptet som är omgjort och nu även uppdaterat. Tack för att du uppmärksammade oss. Hälsningar Anna på Zeta