Pizzasallad – Syrad salladskål
Vad tycker du?
Godaste pizzasalladen gör du själv och receptet hittar du här! Snabbsyrad kål passar perfekt på matig macka eller som tillbehör till pizzan. Tips är att förbereda salladen dagen innan för bästa smakupplevelse.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Det är alltid trevligt att ringla lite extra olivolja på toppen av den syrade salladskålen innan servering.
Receptet ”Porchettamacka med syrad salladskål” är bra till picknicken eller utflykten. Du hittar receptet här i receptbanken.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (69)
(69)Vad tyckte du om receptet?
6 kommentarer
Kerstin
Hur länge ska det gotta till sej, innan man kan äta.?
Anna Mellberg
Hej Kerstin! Den kan ätas så fort du rört ihop den, detta är en ”snabbsyrning”. Men personligen tycker jag att den är godast efter ca 2 timmar i kylskåp. Hälsningar Anna på Zeta
Cecilia
Hur lång hållbarhet har syrad salladskål?…i burk?
Emma Olsson
Hej Cecilia,
Syrad salladskål håller i en vecka i kylskåp. Men jag rekommenderar at alltid lukta och smaka innan man kastar så vi kan minska matsvinnet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
H
Låter gott! Ska testas ikväll till Pulled pork.