Italienska piroger

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tycker du?

2tim 40min 9 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Frasigt friterade piroger med ost, soltorkade tomater och färska örter. Utmärkt som småplock eller på en buffé. I Italien kallas dessa piroger Panzerotti.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

st piroger
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Degen
25 g
jäst
2 dl
vatten
1 dl
mjölk
1 tsk
socker
1 tsk
salt
3 dl
durumvetmjöl
4-5 dl
vetemjöl
Till fritering
1 l
frityrolja
Ostfyllning
250 g
1 burk
lätt soltorkade tomater, avrunna
2 msk
färsk basilika finhackad
eller oregano

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lena

Kan dessa förberedas och tillagas dagen innan, eller är de godast färska?

Anna Mellberg

Hej Lena! Kul att du har hittat till det här receptet, vi älskar dessa frasiga små piroger. De är absolut godast nyfriterade och tjänar inte på att göras dagen innan. Hälsningar vännerna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco