Picklad rödlök
Vad tycker du?
Picklad rödlök är ett perfekt tillbehör till kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Kan ätas redan efter en timme men löken kan också läggas in ett par dagar i förväg.
Receptet är framtaget av Zeta.
Picklad rödlök är ett perfekt tillbehör till kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Kan ätas redan efter en timme men löken kan också läggas in ett par dagar i förväg.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (178)
(178)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Håkan Almstedt
I instruktionsvideon står salt med som ingrediens men i receptet står inte salt med. Om det ska vara salt, hur mycket i sådana fall?
Anna Mellberg
Hej Håkan! Saltet är inte nödvändigt- det blir lika gott utan. Vill du addera salt är endast ett en nypa/kryddmått att rekommendera. Hälsningar vännerna på Zeta
Ewa thomassen@g
Jättegott !
Hållbarhet?
Emma Olsson
Hejsan Ewa,
Picklad rödlök håller cirka 10 dagar om den förvaras i kylskåp.
Hälsningar, vännerna på Zeta