Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Hejsan Frida,
Det går jättebra att förbereda såsen 3 dagar innan. Vi rekommenderar att såsen håller sig i kylen upp till en vecka.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Zetas populära nyhetsbrev
Missa inte att vi har flera olika nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (75)
(75)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Frida
Hejsan, hur länge håller sig denna bea? Ska den ätas samma dag eller kan en förbereda 3dagar innan servering?
Ska bli jättekul att prova 🙂
Emma Olsson
Hejsan Frida,
Det går jättebra att förbereda såsen 3 dagar innan. Vi rekommenderar att såsen håller sig i kylen upp till en vecka.
Hälsningar, vännerna på Zeta