Cocktailspett med minimozzarella och prosciutto
Vad tycker du?
Cocktailspett med minimozzarella, Prosciutto Crudo och färska körsbärstomater. Utmärkta att servera innan maten eller som ett tilltugg.
Receptet är framtaget av Zeta.
Cocktailspett med minimozzarella, Prosciutto Crudo och färska körsbärstomater. Utmärkta att servera innan maten eller som ett tilltugg.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (263)
(263)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Malin
Kan man förbereda dessa dagen innan??
Anna Mellberg
Hej Malin! Det fungerar. Lägg gärna spetten över en form med lite högre kanter- så att inte skinkan ligger mot botten utan ”hänger i luften” om du förstår vad vi menar. Plasta in dem ”luftigt”. Då håller sig konsistensen bättre. Hälsningar från vännerna på Zeta
Lena Norman
Hur länge ska mozzarellan marineras?
Emma Olsson
Hej Lena,
Mozzarella behöver endast marineras i några minuter, mitt tips är att låta mozzarellan marinera i tio minuter för att få riktigt bra smak 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta