Pasta med prosciutto cotto

RÖSTA PÅ RECEPTET (119)

(119)

Vad tycker du?

40min 13 ingredienser

Pastagratäng med proscitto cotto, krämig mascarpone och smakrik tomatsås. Rullar lasagneplattorna och zucchini till rullar eller rosor för att sedan servera. Vi kan garantera att detta kommer bli en ny favorit i familjen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
finhackade vitlöksklyftor
1 frp
finkrossade tomater
1 dl
vatten
1/2 tsk
torkad timjan
1
zucchini
250 g
färska lasagneplattor
1 kruka
basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (119)

(119)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Catta

Hej, så gott recept stor skillnad på Mascarpone och Philadelphiaost.
Parmaskinka tycker jag är godare än kokt skinka. Jag gjorde det som lasagne istället, vilket jag tycker är enklare och blir lika gott.

Anna U

Hej! Har ni inte missat zucchinin i receptet? Mvh Anna

Sophie Berlin

Hej Anna,
Just i det här receptet var det inte zucchini med men är tillagt nu. Vi håller med om att det är extra gott med zucchini i. 🙂
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta

Helena Hallström Wallner

Hej, det var slut på ricotta i butiken i dessa Corona-tider. Kan jag använda créme fraîche i stället?

Undrar vänligen

Helena H Wallner

Emma Olsson

Hej Helena,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! I receptet använder man mascarpone istället för ricotta. Du kan ersätta mascarpone med creme fraiche, men eftersom att creme fraiche har en tendens att bli lite rinnig när man hettar upp den finns det en risk för det.
Hälsningar, Emma från Zeta