Pasta med prosciutto cotto
Vad tycker du?
Pastagratäng med proscitto cotto, krämig mascarpone och smakrik tomatsås. Rullar lasagneplattorna och zucchini till rullar eller rosor för att sedan servera. Vi kan garantera att detta kommer bli en ny favorit i familjen.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (119)
(119)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Catta
Hej, så gott recept stor skillnad på Mascarpone och Philadelphiaost.
Parmaskinka tycker jag är godare än kokt skinka. Jag gjorde det som lasagne istället, vilket jag tycker är enklare och blir lika gott.
Anna U
Hej! Har ni inte missat zucchinin i receptet? Mvh Anna
Sophie Berlin
Hej Anna,
Just i det här receptet var det inte zucchini med men är tillagt nu. Vi håller med om att det är extra gott med zucchini i. 🙂
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta
Helena Hallström Wallner
Hej, det var slut på ricotta i butiken i dessa Corona-tider. Kan jag använda créme fraîche i stället?
Undrar vänligen
Helena H Wallner
Emma Olsson
Hej Helena,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! I receptet använder man mascarpone istället för ricotta. Du kan ersätta mascarpone med creme fraiche, men eftersom att creme fraiche har en tendens att bli lite rinnig när man hettar upp den finns det en risk för det.
Hälsningar, Emma från Zeta