Tomatsås alla kockfritids

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Klassisk italiensk tomatsås på körsbärstomater, blekselleri och morot. Används ofta som bas i det italienska köket. Passar till pasta, pizza och gratänger.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

1
gul lök, finhackad
1
morot, skalad och finhackad
1
selleri
2
vitlöksklyftor, finhackade
1 frp
tomater
1 tsk
socker
1 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Du kan också ugnsbaka tomater i långpanna och krydda och när de är riktigt mosiga trycka ut såsen genom ett durkslag. Tar litet tid men oh så gott!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer