Pizza med buffelmozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tycker du?

>48 tim 1 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera med olika tillbehör som tex salami, pesto och färska kryddor. Dela gärna upp pizzan i 4 delar och toppa varje bit med olika toppings. Vi brukar duka bordet med flera delikatesser så får alla i sällskapet välja sina egna smaker. Ett härligt sätt att umgås och låta varje person få sina favoritkombinationer.

Receptet är framtaget av Zeta.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

pizzor
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Kronärtskockor och parmesan
Burrata och olivolja
1 frp
Salt
nymalen svartpeppar
Salami och basilika
Basilika, färsk
Lufttorkad skinka och pesto

Gör så här

Tips!

Använd om möjligt en uppvärmd pizzasten eller en upp och nedvänd plåt att grädda pizzan på. En pizzaspade är något bra att investera i om du kommer baka pizza ofta.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tyckte du om receptet?

9 kommentarer

Pizza

Ett ofullständigt recept. Ugnsvärme grader, hur länge. Skärpning.

Usch för gnällspikar

Pizza. Hej, det finns en flik där det står: ”Ingredienser” och därefter finns en till flik där det står: ”Gör så här”.
Tryck på ”Gör så här”, så får du upp hela beskrivningen och då kan du läsa det du saknar i beskrivningen.

Anna Mellberg

Hej Bo! Det finns både information ugnsvärme och instruktioner om tiden i ugnen i receptet. Du måste klicka på fliken ”Gör så här” så kommer alla instruktioner upp. Jag är helt säker på att du kommer finna det du letar efter. Lycka till i köket och smaklig måltid önskar Anna på Zeta

Marcus

Men herregud. Läs receptet ordentligt innan du skriker. Står ju klart o tydligt i hur man gör.. wow. Tack för ett bra recept

Sophie Berlin

Hej Ulla,
I mitten av ugnen blir bra. Vi har nu förtydligat i receptet.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

uH

Dåligt recept ingen ugnsvärme och ingen gräddningstid. I ugnen

Anna Mellberg

Hej Inger! Nu förstår jag inte riktigt vad du menar, receptets instruktion börjar med hur varm ugnen ska vara. Klicka på fliken där det står ”gör så här” (om du läser receptet på mobilen) så hittar du en utförlig instruktion. Lycka till önskar Anna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco