Varma grönsaker med äppelcidervinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Fräscht syrliga grönsaker med äppelcidervinäger. Stekt blomkål, broccoli, paprika, zucchini, morot, rödlök och äpple med god vinägrett. Servera som tillbehör till ljust kött, kyckling och fisk.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
litet blomkålshuvud
1
broccoli, 250 g
1
röd paprika
1
zucchini
1
rödlök
1
morrot
1
fast äpple
1/2 kruka
färsk oregano, plockade blad
salt
nymalen peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

lena

Låter supergott. Kan man istället köra grönsakerna i ugnen om man skall laga till många?

Anna Mellberg

Hej Lena! Det tror vi ska fungera alldeles utmärkt. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Yvonne

Supergod, enkel, färgsprakande, där varje enskild smak lyfts fram!

Sophie Berlin

Hej Yvonne,
Visst är det en fräsch rätt, speciellt så här på sommaren!
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco