Gnocchi med rostade grönsaker och bönor
Vad tycker du?
Krämiga gnocchi med ugnsrostade grönsaker och vita bönor får en extra skjuts av citroncest, riven parmesanost och färsk timjan. Passar till vardag som helg!
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (74)
(74)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Peter
Vad ska man göra med timjan?
Anna Mellberg
Hej Peter! Finhacka och strössla över rätten strax innan servering. Smaken av färsk timjan är svårslagen. Lycka till önskar vännerna på Zeta
Eva
Hur mycket, i vikt, ska det vara aubergine och zucchini? Storlek kan ju variera enormt mycket.
Sophie Berlin
Hej Eva,
Vi tänker oss medelstor aubergine och zucchini som ligger runt 300-400 g i vikt/styck. Har även ändrat i receptet så det blir tydligare.
Allt gott!
Sophie på Zeta
Lena Dackehed
Otroligt gott!