Rostad blomkålssoppa med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

Vad tycker du?

45min 9 ingredienser

Soppa med rostad blomkål och potatis med god knaprig topping av ugnsrostade kikärtor á la gremolata. En värmande, smakrik soppa med spännande tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad blomkålssoppa
1
blomkål
4
potatisar
2
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin
1 tsk
salt
1 dl
mandlar, skållade
1 L
grönsaksbuljong
Gremolata
1
frp Kikärtor
1
kruka persilja
1
vitlöksklyfta
1
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Jenny

God och krämig tyckte jag! Kikärtsgremolatan gav smak och fräschhet till soppan. Minsta barnet gillade soppan. Vuxet barn och min man gillade den inte alls.