Tryffelsalami med parmesankräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (286)

(286)

Vad tycker du?

10min 4 ingredienser

Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Garanterat en smaksuccé som aperitivo eller som enkelt drinktilltugg. När vi lagat dessa här på Zetas kontor tar de slut i ett nafs och vi får alltid frågan om vi kan göra fler. Eftersom det går så fort att göra och är ett så enkelt recept är det aldrig några problem!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

st
14 - 16
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
hackade hasselnötter
1/2 frp

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (286)

(286)

Vad tyckte du om receptet?

7 kommentarer

Rolf

Kan man använda Ricotta i st f Mascarpone?

Anna Mellberg

Hej Rolf! det har vi inte provat, men rent teoretiskt låter det möjligt. Prova gärna och återkom och berätta hur det smakade. Glad Påsk önskar vännerna på Zeta

Lena

Kan man göra dom dagen innan man ska äta dom
Mvh
Lena

Anna Mellberg

Hej Lena! Det kan du göra. Ett alternativ är att förbereda röran dagen innan och låta den stå kylen. ”Montera” dem sedan samma dag som de ska ätas. De är godast om de äts samma dag som de lagats. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Hugo Derninger

Kan man använda andra ingredienser än nötter? Mamma är allergisk.

Anna Mellberg

Hej Hugo! Det går bra att utesluta nötterna helt, de blir goda utan dem också! Om din mamma tål solrosfrön så kan du rosta och hacka dem som ett alternativ. Hälsningar vännerna på Zeta

Lovisa C

Jättegott, dubblade mascarpone och parmesan. Tillsatte relativt mkt peppar och även lite salt. Hade i finhackade hasselnötter istället för att doppa kanten. Men tog endast ca 1 msk nötter.