Socca med tryffelsalami och mozzarella
Vad tycker du?
Socca är italiensk pannkaka gjord på kikärtor. Med tillbehör som tomatsås, tryffelmajonnäs, mozzarella och tryffelsalami blir detta en härlig italiensk förrätt eller en lite lyxigare lunch.
Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (50)
(50)Vad tyckte du om receptet?
7 kommentarer
Robert
Bra recept och god socca! Brukar själv tillsätta finhackad färsk rosmarin. Men ni har fortfarande inte satt rubriker för tydlighet under ”gör så här” vilket ju tagits upp tidigare.
Anna Mellberg
Hej Robert! Så härligt att du gillar vår socca. Jag gick in och tittade på vårt recept och såg att det prydligt och fint hade satts rubriker i receptet, men de syntes bara i vår administrativa vy, ledsen för det. Jag har fixat den buggen och överskrifterna syns nu för alla! Tack för att du påpekade detta. Önskar dig många goda stunder vid matbordet, hälsningar Anna på Zeta
Ulrik
Säkert jättegott recept, men det skulle underlätta med överskrifter i receptet. Helt plötsligt står det ”Blanda alla ingredienser och låt svälla i 5 minuter.” Alla ingredienser? Hm… Nja, ni menar ingredienserna för att göra själva soccan.
Emma Olsson
Hej Ulrik,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss och för att du uppmärksammade detta. Jag ändrar i receptet så det blir mer lätt tydligt direkt.
Hälsningar, Emma från Zeta
Britta
Ska den serveras varm eller kall?
Emma Olsson
Hej Britta,
Man kan servera rätten på båda sätten. Men min rekommendation är att servera en när soccan fortfarande är varm.
Hälsningar, Emma från Zeta
Ritva
Testa!