Spaghetti med savoykål och bönor
Vad tycker du?
En härligt mustig vegetarisk pastarätt med svarta bönor, oliver och savoykål. Toppas med nyriven parmesan och en smakrik olivolja.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Svinntips: Lägg i en smord form om du får över, strö över riven parmesan och gratinera i ugnen i 20 minuter på 200 grader.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (321)
(321)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Christel Bergqvist
Goda smaker men det blev väldigt mkt. Minst sex portioner så bra med tips på vad man kan göra med resterna.
Anna Mellberg
Hej Christel! Jag skulle göra en frittata eller en pastasallad av resterna. Sök efter recept här på Zeta.nu. Recepten ”Frittata med grönkål” och ”Pastasallad Sorrentina” kan användas som grund och inspiration. Lycka till önskar Anna på Zeta
Ulrica
Instämmer med tidigare kommentar om gillafunktionen, samma hände nu mej. Men receptet ser spännande ut, ska testas.
Emma Olsson
Hej Anne,
Tack för din feedback, jag ska ta de vidare till Webbansvarige 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta