Yoghurtmousse med hallonsorbet, maräng och chokladsmul
Vad tycker du?
Dessert med yoghurtmousse med hallonsorbet, maräng och chokladsmul. Festlig nyårsmeny av Sebastian Gibrand.
Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Använda gärna kikärtorna och rosta som snacks innan maten.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (146)
(146)Vad tyckte du om receptet?
11 kommentarer
Jennifer
Vad ska det vara för yoghurt?
Emma Olsson
Hejsan Jennifer,
Du kan använda vilken yoghurt som helst som har 10% fetthalt, exempelvis Grekisk-yoghurt.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Linda
Hej! Undrar hur många receptet är för? Det står säkert någonstans men jag hittar det inte 🙂
Emma Olsson
Hej Linda,
Receptet är beräknat för fyra personer.
Hälsningar, Emma från Zeta
Madeleine
Hur många personer är receptet beräknat till?
Emma Olsson
Hej,
Receptet är beräknat till 4 personer.
Hälsningar, Emma från Zeta
David
Hej!
I ingredienserna står det yoghurt 10% medan i instruktionerna står det blanda med färskost. Ska det vara yoghurt eller färskost?
Hälsningar,
David
Emma Olsson
Hej David,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss och för att du uppmärksammade detta! Man blandar mascarpone med yoghurt samt citronzest till en slät kräm. Receptet är nu uppdaterat.
Hälsningar, Emma från Zeta
Jenny
Hej, låter gott men får inte ihop text, bild och recept. Det bild på hallonsorbet men recept på hallonsås… är det tänkt att man ska köpa sorbeten? Eller har det helt enkelt blivit fel?
Linda
Här flikar jag in, har egentligen ingen koll alls men undrade detsamma och lusläste receptet. Under ”topping” står det hallonsorbet, därför är nog tanken att man ska köpa det 🙂
Emma Olsson
Hej Jenny,
I receptet är det både hallonsås och hallonsorbet. Vi har valt att man själv får välja om man vill göra egen sorbet eller köpa färdig 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta