Piadina med tomat, prosciutto och mozzarella
Vad tycker du?
Piadina är ett traditionellt italienskt bröd bakat med olivolja som ger det en mjuk och smakrik karaktär. Stek brödet snabbt i en varm panna och fyll det med prosciutto cotto, krämig buffelmozzarella, riven parmesan, tomatpuré och en nypa oregano. Denna kombination ger en smakrik och rustik upplevelse, perfekt både för en snabb lunch eller en mysig picknick. Piadina är ett bröd som enkelt anpassas efter dina favoritsmaker – njut när som helst, var som helst!
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (72)
(72)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Barbro
Väldigt enkelt och gott! Smakade nästan som calzone.
Camilla
Någon som provat hur den smakar kall? Tänker om man skulle göra i ordning och steka i förväg och sen skära upp i slice dagen efter som snittar.
Katarina
Underbart gott, värmde bröd på grillen
Göran Rosenlund
Vansinnigt gott!!!