Recept Piadina

Piadina är en italiensk favorit ända sedan 1300-talet f.Kr. Vårt bröd bakas enligt gamla traditioner och med extra jungfruolivolja. Prova något av våra favoritrecept.

Piadina

Ta fram en stekpanna, sätt på medelvärme och droppa i lite olivolja. Lägg i piadina och toppa med vad du vill. Värm 2-4 minuter och vik ihop.

Ett äkta italienskt bröd, bakat med olivolja, som lyfter alla smaker till en härlig måltid. Bara att fylla med dina favoriter och värma. Ät var du vill, när du vill, hur du vill. Till lunch, middag eller dessert. Hemma, på picknicken eller på språng.

Piadina med soltorkade tomater och parmaskinka

Piadina är ett klassiskt italienskt bröd som bakas med olivolja och har en underbart mjuk textur. Värm i stekpanna och fyll med smakrik prosciutto, krämig buffelmozzarella, soltorkade tomater och pepprig rucola. Avsluta med en ringling crema balsamico för en perfekt balans av sötma och syra. Piadina är den ultimata måltiden för alla tillfällen – från picknicken till hemmamiddagen. Enkel att variera och alltid lika god!

Till receptet
Piadina med skogschampinjoner, tryffelcrème och mozzarella

Piadina är ett italienskt tunnbröd bakat med olivolja som bjuder på oändliga möjligheter. Värm det lätt i en stekpanna, fyll med saftiga champinjoner, krämig buffelmozzarella, tryffelcrème, parmesan och färska tomater. Avsluta med lite fräscha salladsskott för extra krisp. Oavsett om du är inne eller ute, blir Piadina den perfekta måltiden – enkel, smakrik och flexibel. Testa en bit av Italien var du än är!

Till receptet
Piadina med kronärtskocka och mozzarella

Piadina är ett härligt italienskt tunnbröd bakat med olivolja som bjuder på en smak av Italien. Värm snabbt i stekpannan och fyll med mjuka kronärtskockor, krämig buffelmozzarella och riven parmesan. Lägg till fräscha cocktailtomater och en doft av färsk timjan för en komplett smakupplevelse.

Till receptet
Piadina med pesto och oliver

Piadina är en klassisk italiensk street food som bjuder på en smakresa till Medelhavet. Fyll brödet med aromatisk pesto, saftiga oliver, krämig buffelmozzarella och riven parmesan. Strö över färsk basilika för en extra frisk touch. Den här mångsidiga rätten passar perfekt oavsett om du vill njuta av en snabb lunch hemma eller ta med dig en smakfull måltid på språng!

Till receptet