Ljummen sallad på primörer och burrata

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

En ljuvlig förrätt med smak av vårens första primörer tillsammans med en krämig burrata och en örtolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Ljummen sallad
8 st
grön sparris
300 g
spritärtor
5 kvistar
citrontimjan
2
knipplökar, skivade
10 blad
mynta
2 st
ärtskott
1 dl
citrontimjanolja, se recept nedan
salt
peppar
eventuellt ärtblommor, till garnering
Citrontimjanolja
2 dl
1 msk
citrontimjanblad
1 näve
persilja, plockad
1 näve
bladspenat, ansad

Gör så här

Tips!

Överbliven citrontimjanolja kan användas till salladsvinägrett eller att smaksätta kyckling, fisk eller rostade grönsaker. Håller cirka 3 veckor.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco