Linsburgare med pestomajonnäs och picklad rödlök
Vad tycker du?
Smakrik vegetarisk burgare, med röda linser istället för kött. Pestomajonnäs och picklad rödlök är goda tillbehör. Servera i surdegsbröd med sallad.
Receptet är framtaget av Zeta.
Smakrik vegetarisk burgare, med röda linser istället för kött. Pestomajonnäs och picklad rödlök är goda tillbehör. Servera i surdegsbröd med sallad.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (76)
(76)Vad tyckte du om receptet?
6 kommentarer
Eva
Kan man byta ut ägget mot ngt så att burgaren blir vegansk?
Mvh Eva
Anna Mellberg
Hej Eva! Vi har inte provlagat den på veganskt vis. Men det finns bra äggersättningar i butikerna nu för tiden. Prova någon av dem och återkom gärna och berätta om resultatet. Hälsningar vännerna på Zeta
Mari
Om man vill göra detta med torra linser, hur mycket ska man beräkna att koka då?
Sophie Berlin
Hej Marie,
Om du kokar 200g torra röda linser räcker det till receptet.
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Zeta
Anne
Använder man kokta röda linser eller okokta?
Emma Olsson
Hejsan Anne,
Alla våra bönor och linser är kokta och pastöriserade. I detta recept använder vi färdigkokta linser.
Hälsningar, vännerna på Zeta