Picklad gurka med citron och persilja
Vad tycker du?
Picklad gurka med frisk smak av citron och färsk persilja. Lagen är gjord på vitvinsvinäger, vilket ger en mer nyansrik smak. Utmärkt att ha i sallader eller som tillbehör till grillat.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (47)
(47)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
JörnJ
Lagen smakar gott. Skall prova imorgon .Jag hade inte vitvinsvinäger hemma så jag tog äppelcidervinäger istället.
Annika
Hur menar ni? Vitvinsvinäger eller inläggningsättika?? Lite otydligt svar på förra inlägget
Med vänlig hälsning, Annika
Anna Mellberg
Hej Annika! Bra att du påtalade detta. Jag kommer att ta bort den gamla kommentaren och svaret på den eftersom receptet är ändrat. Ett tag hade vi nämligen en färdig inläggningslag på flaska, men tyvärr har vi inte kvar den i sortimentet. Vi kokar numera en inläggningslag med vår vinäger. Receptet är uppdaterat med det nu. Lycka till önskar vännerna på Zeta
Kerstin
Hur länge håller sig en inläggning i kylskåp?
Sophie Berlin
Hej Kerstin,
Lagen håller 1-2 veckor i kyl. Viktigt är att använda rena verktyg när du fiskar upp grönsakerna annars kortas hållbarheten betydligt.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta