Pollo alla diavola med pecorino och röda druvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

1tim 16 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Pollo alla Diavola, eller "djävulskyckling", är en klassisk toscansk rätt som bjuder på saftiga och intensiva smaker. Kycklingen marineras med kryddor för en härligt mustig smak och tillagas sedan i ugnen, där den sköter sig själv medan dofterna sprider sig i köket. Perfekt för både vardagsmiddagar och festligare tillfällen – en rätt som för dig rakt till Toscanas soliga landskap.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
kyckling
2 tsk
chilipulver eller
1
nersmulad torkad hel chili
2
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin, endast bladen
6
salviablad
1 dl
pinjenötter
2
stavar blekselleri
1 klase
röda druvor
200 g
bladsallad exempelvis babyspenat, rucola
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco