Halloumi med svartkål och svamp

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

En enkel och snabblagad rätt med halloumi och svartkål. Ge den extra sting med romescosås.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
Halloumi, á 250 g
150 g
ostronskivling
150 g
skogschampinjoner
400 g
svartkål
4 st
hackade vitlöksklyftor
1 st
hackad gul lök
salt och peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Johanna

Blandade detta recept med ”Vitlöksfräst svartkål med nötter och parmesan” (dvs jag gjorde detta recept och toppade med pinjenötter och parmesan. Bytte också ut rödvinsvinäger till vitt vin), avslutade med en halv mascarpone-förpackning som var över från ett annat Zeta-recept jag provat och serverade med Strozzapreti. Så ljuvligt gott! Rekommenderas varmt

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco