Zeta Vongoloni
Vongoloni är en långtidstorkad äggpasta med ägg från frigående höns. Vongoloni bakas alltid med ägg men Zetas Vongoloni innehåller extra många, hela 5 ägg per kilo högklassigt durumvetemjöl. Den höga halten ägg, 25%, gör pastan godare och fylligare i smaken, porös, sammetslen och spänstig som om den vore hemmagjord. God till en sås med skaldjur, alternativt en köttragu.
Förpackningsstorlekar | 400 g |
Ingredienser | DurumVETEmjöl, ÄGG 25%. Kan innehålla spår av SOJA och SENAP. |
Tillagning | Koktid: 16 minuter för al dente eller 19 minuter för mjukare pasta. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning förvaras torrt. |
Näringsdeklaration per 100 g | Energi 1583 kJ, 374 kcalFett 3,3 gVarav mättat fett 1 gKolhydrat 69 gVarav sockerarter 1,7 gFibrer 3,9 gProtein 15 gSalt 0,06 g |