Örtbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tycker du?

2tim 5min 8 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Hembakat bröd är alltid det godaste! I denna variant smaksätts örtbrödet med parmesan och pesto. Passar utmärkt att servera till buffén eller skaldjur.

Receptet är framtaget av Zeta.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

bröd
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 dl
vatten
25 g
jäst
1 1/2 tsk
salt
10-11 dl
vetemjöl special eller Manitoba Cream
1 dl
hackad färsk basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Marie Ekman

Menar ni inte att man skall rulla ihop från långsidan, och sedan vrida ihop de två delarna?

Anna Mellberg

Hej Marie!
Kul att du hittat vårt goda och oemotståndligt vackra bröd! Jag delade upp degen i två bitar. Kavlade ut dem (kavla ut ordentligt) till två rektanglar och rullade ihop dem från kortsidan. Skar ett snitt i dem (längs med rullen) och flätade(lade om lott)de två snittade bitarna. Degen stretchades ut en hel del under flätningen. De båda ändarna viks med fördel under brödet så att de inte fläks ut under gräddningen. Lycka till önskar Anna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco