Krispiga piadinasnittar
Vad tycker du?
Piadina är en klassisk italiensk street food, men här tar vi den till nya höjder! Vi friterar brödet till en gyllene och krispig perfektion och toppar det med smakfulla ingredienser som gör varje tugga till en upplevelse. Oavsett om du serverar det som ett spännande småplock eller en annorlunda förrätt, är denna variant av piadina garanterad att imponera och locka fram smakerna från Italien på ett nytt, krispigt sätt!
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (26)
(26)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Gill Larsen
Rökt lax och pepparrot oxå ??
Anna Mellberg
Det fungerar säkert jättebra. Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta!
Anders Andersson
Hur stor mängd soltorkade tomater ska användas och vad ingår i cremen?
Anna Mellberg
Hej Anders! Vi ser att det fallit bort en ingrediens i listan. Det är Zeta Creme av soltorkade tomater. Felet är åtgärdat nu och hoppas att du vill testa receptet igen för det är mycket gott! Hälsningar vännerna på Zeta.