Piadina med het bönröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser

Piadina, det italienska tunnbrödet bakat med olivolja, är en mångsidig favorit som passar till många tillfällen. Prova att fylla brödet med en smakrik bönröra och stek det i en varm panna för en härligt gyllene och frasig yta. Perfekt för en snabb lunch, picknick eller lätt middag – oavsett om du njuter av den hemma.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
finhackade schalottenlökar
1
pressad vitlöksklyfta
1/2
hackad röd paprika
1/2 dl
hackad persilja
1 tsk
oregano
salt och peppar efter smak

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco