Risotto med trattkantareller, bakad pumpa, hasselnötter och tryffel
Vad tycker du?
Hösten är här och med det vill vi tända ljus och bjuda på långa varma middagar med vänner. Den här krämiga risotton med rostad söt pumpa, stekta kantareller och knapriga hasselnötter kommer ge en massa värme och hurrarop kring bordet.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (21)
(21)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Sofie Karlström
Lättlagat och väldigt god! Tog drygt en timme att göra. Minus att salvia inte stod i ingredienslistan, missade därför att köpa det. Jag körde sötpotatis istället för pumpa. Rekommenderas!
Anna Mellberg
Hej Sofie! Tack för att du tog dig tid att skriva till oss, vi har uppdaterat receptet nu! Vi är så glada att du, trots salviamissen, blev nöjd med resultatet. Hälsningar Anna på Zeta