Ugnsbakad röding med mascarpone och pesto
Vad tycker du?
Krämigt god och lättlagad röding med örtig pesto blir en lyxig rätt som inte kräver så mycket tid i köket. Perfekt att göra nästa gång du har gäster över på middag.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (34)
(34)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Ingrid
Ska jag ha skinnet på rödingfiléerna uppåt eller nedåt i ugnen?
Anna Mellberg
Hej Ingrid! Tack för din fråga! Eftersom fisken tillagas ovanpå potatisen är det allra bäst att använda skinnfria filéer. Jag ska förtydliga det i receptet, bra att du påpekade detta. Trevlig helg önskar Anna på Zeta
Annica
Visst funkar det med vilken fjällfisk som helst. Ex Öring ?
Anna Mellberg
Hej Annica! Det tror jag ska fungera alldeles utmärkt. Lycka till i köket önskar Anna på Zeta