Pasticciata – krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Vad tycker du?
Klassisk italiensk pasta med krämighet från mascarpone och mustig smak från tomat och salsiccia. Toppa med riven parmesanost och finhackad bladpersilja.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (202)
(202)Vad tyckte du om receptet?
11 kommentarer
Eva
Mycket gott, lagom 🌶️😋😋😋😋.
Kul att prova något nytt
Sonja
Gillade receptet mycket! Enkelt och lätt att variera utifrån tycke och smak. Har inte använt mascarpone så här förut, men det var inte sista gången! Kan varmt rekommenderas, skulle tro att det passar barnfamiljer också.
Anna Mellberg
Hej Sonja! Vi håller med dig, visst är det roligt att hitta ett nytt användningsområde för mascarpone (som annars är så förknippad med efterrätter som t ex tiramisu) Tack för att du tog dig tid att skriva, hälsningar vännerna på Zeta
Anders
Väldigt gott. Dock lite för mycket ost enligt min smak.
Lotta
Kan man förbereda mkt innan? Tänkte ha ett stort kalas och bjuda på detta till ca 20 personer och skulle behöva förbereda dagen innan
Anna Mellberg
Hej Lotta! Jag skulle göra klart såsen dagen innan och förvara den i kylskåp. På serveringsdagen skulle jag värma upp den på spisen och blanda med den nykokta pastan. Lycka till med bjudningen önskar Anna på Zeta.
Pernilla
Så himla enkel och god! Kryddade på den lite mer med chili och en touch av ajvar relish.
Mycket uppskattad i hela familjen!
Håkan
Otroligt gott 👌🏻
Johanna
Supergott! Lika gott dagen efter så perfekt i matlådan med
Karin
Otroligt gott
Daniel
Riktigt gott, kommer garanterat göra igen.