Pinsa med skogschampinjoner och tryffelkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (73)

(73)

Vad tycker du?

10min 9 ingredienser

Härligt höstig pinsa med smak av skogschampinjoner och tryffelkräm. Ät som drinktilltugg eller som tillbehör till en svampsoppa. Pinsa är ett mellanting av pizza och focaccia och har blivit en trend på sociala medier.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
3
skogschampinjoner
färsk salvia
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (73)

(73)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Emilia Geissler

Otroligt gott. Strösslade lite parmesan även mot slutet av gräddningen. En favorit hos oss här hemma!

Jenny

Det var jättegott! Min lillasyster o hennes sambo bjöd på denna på nyårsafton som förrätt!