Pasta Tagliatelle med salsiccia och svamp

RÖSTA PÅ RECEPTET (132)

(132)

Vad tycker du?

20min 13 ingredienser

Krämig och gräddig pasta för kulna helgkvällar. Med självplockad svamp som kantareller eller Karljohan så är det här en underbar pastarätt men det går såklart fint att ta svamp från affären istället. Salsiccia ger sälta och smak till pastan.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1
schalottenlök
2
vitlöksklyftor
200 g
skogschampinjoner
färsk timjan
Extra jungfruolivolja Fruttato Medio, att ringla över pastan
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (132)

(132)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar