Olivoljedipp med örter
Vad tycker du?
Den här olivoljedippen blev, vi på Zetas provkök, serverade i New York på en italiensk restaurang. Personalen berättade att dippen är anledningen till att många av deras gäster blir stammisar. Det kan vi förstå- den är enkel att göra och fantastiskt god! Passar perfekt med ett glas rött vin en höstkväll eller till en immande kall dryck en varm sommardag. Egentligen passar den närsomhelst och gärna i goda vänners sällskap. Bara gör den!
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (19)
(19)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Charlotte Jonsson
Ser väldigt gott ut, ska prova detta i helgen.
Det står grovriven ost. Funkar det lika bra med finriven ost?
Anna Mellberg
Hej Charlotte! Ja, prova den! Den är vår favorit när det kommer till enkel aperitivo! det fungerar lika bra med finriven ost. Vi önskar dig en riktigt god och härlig helg! Hälsningar vännerna på Zeta
Lovisa
Hej, kan man göra den i förväg o ha i kylen tills man ska servera? Tänkte ha den med lite bröd innan huvudrätt.
Anna Mellberg
Hej Lovisa! Olivolja ändrar konsistens (den stelnar lite) i kyla, så bäst är att inte förvara den i kylskåp. Men det går ju bra att förbereda dippen 30-40 minuter innan servering. Lycka till- dippen är supergod- bra val! Hälsningar Anna på Zeta