Pinsa Salamino Peperoni

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser

En riktigt mustig och god klassiker! Vad vore en italiensk pinsa utan Salamino Peperoni? Det har aldrig varit lättare att få ihop en klassisk pinsamåltid än nu. På cirka en kvart är redo att ätas.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Fredrik

Bland ingredienserna står det Parmigiano Reggiano grovriven men under Gör så här står det Grana Padano. Vad gäller? 🙂

Anna Mellberg

Hej Fredrik! Det går bra med båda sorterna. Vi har ändrat så att det står parmesan under instruktionerna istället. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar Anna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco