Zeta Radiatori
Casa Di Luca Radiatori är tillverkad av 100% italienskt durumvete, enligt gammal tradition och tillverkad som den gjordes förr i tiden med ”trafila al bronzo”, det vill säga med bronsvalsar. Den här pastan är mycket lättare att koka perfekt ”al dente” och behåller det rätta tuggmotståndet genom hela måltiden utan att bli klibbig. Radiatori passar utmärkt tillsammans med både rinniga och krämiga såser.
Ingredienser | DurumVETEmjöl. Kan innehålla spår av SOJA och SENAP. |
Avrunnen vikt | g |
Tillagning | Koktid 6 minuter. Koka pastan så här: Koka upp en stor kastrull med vatten. För varje 100 gram pasta behöver du 1 liter vatten och ½ matsked salt. Häll i saltet när vattnet kokar, och lägg sedan i pastan. Rör om då och då. Låt den koka 6 minuter för al dente eller 7 minuter om du föredrar en mjukare pasta. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning förvaras torrt. |
Näringsvärden | Energi 1555 kJ, 367 kcal Fett 1,5 g Kolhydrat 73 g Protein 14 g Salt 0 g |