Pinsa med knaprig salsiccia, broccoli och krämig citronricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser

Broccoli är en grovt underskattad topping på pinsa eller pizza. Den ger både djup smak men också fräschör till rätten. I kombination med den friska och krämiga ricottan och den knapriga salsiccian blir det en smakrik fullträff. Prova!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1 frp
1/2
broccoli
2
vitlöksklyftor
1/2 frp
1/2
citron, zest
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Gunnel

Vad kan jag ta istället för salsicca?

Anna Mellberg

Hej Gunnel! Salsiccian bidrar med knaprig textur och sälta. Det fungerar även med knaperstekt pancetta eller guanciale. Vill du ha något vegetariskt skulle vi rosta hackade hasselnötter och salta dem lite lätt. Hälsningar Zetas provkök

Josefine

Hej,
Låter väldigt gott men salsiccian har missats i ingredienslistan …och därför snopet nog även missats att inhandlas av oss 🙁

Anna Mellberg

Hej Josefine! Tryckfelsnisse har varit i farten, vi är väldigt ledsna över det och har rättat till receptet nu. Hoppas att ni får tillfälle att prova det igen. Hälsningar Anna på Zeta