Minispett på fläskkarré med svartpepparmajonnäs och örtolja
Vad tycker du?
Fläskkarré som får tillagas på låg värme under längre tid blir härligt mör och saftig. Köttet i kombination med svartpepparmajonnäsen är en riktig fullträff. Majonnäsen får en härligt tydlig smak av svartpeppar när du först rostar pepparkornen i stekpannan, utan att det blir för starkt.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Tillaga köttet i ugn, ugnstemp ca 175 grader, eller sousvide, under längre tid till önskad temperatur för att få en mörare konsistens.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (6)
(6)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Therese Andersson
Har inte provat receptet än, men tänkte göra det nästa helg. Vid vilken temperatur ska spetten tillagas i ugnen, om man väljer att göra det.
Anna Mellberg
Hej Therese! 175 grader fungerar bra! Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta
Tomas
Mycket gott, speciellt majjon