Sallad med risoni, burrata och rostade hasselnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

40min 14 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Den här matiga salladen med risoni och krämig burrata är perfekt som en alldeles egen rätt eller som tillbehör till fisk, kött eller kyckling. En härlig rätt att samlas kring! Servera gärna med ett färskt surdegsbröd doppad i fruktig olivolja!

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
körsbärstomater, på kvist
1
broccoli
salt
nymalen svartpeppar
1 frp
1 frp
Pancetta, eller
1
gurka, hyvlad
1 påse
salladsskott
1 frp
1 dl
hasselnötter, hackade och rostade
Dressing
1
vitlöksklyfta, pressad
1/2 tsk
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco