Basilikamarinad

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tycker du?

1tim 7 ingredienser

Den örtiga marinaden med basilika är god till lamm, kyckling eller fisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 st
vitlöksklyfta, finriven
1 kruka
basilika, plockade blad
1 msk
rosmarin, finhackad
1 msk
timjan, finhackad
1 st
citron, finrivet skal
2 krm
svartpeppar, nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Maria

Hej,
Låter mkt gott 🙂
Skall basilikabladen bara läggas i hela? Ej hackas?

Anna Mellberg

Hej Maria! Bra uppmärksammat, vi har förtydligat receptet nu. Alla örter ska vara finhackade. Glad sommar önskar Anna på Zeta