Rostbiff med örter, vitlök och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

1tim 10 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Rostbiffen kryddas med färska örter och vitlök efter tillagningen. Servera gärna på en bädd av rucola.

Receptet är framtaget av Zeta.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
rostbiff, i bit
salt
svartpeppar
1
vitlöksklyfta, finhackad
1 kruka
persilja, finhackad
några
kvistar rosmarin, finhackade
några
kvistar timjan, finhackade
finrivet skal av 1
citron
200 g
rucola
Balsamicovinägrett till serveringen
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Variera smaken på rätten genom att byta ut balsamicovinägretten mot salsa verde, chimichurri eller krämig pestovinägrett. Till servering kan det vara gott med en enkel balsamicovinägrett på köttet och på salladen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Erika

Saknar beskrivning av vitlök, antal och hur? Finhackad,riven eller?

Emma Olsson

Hej Erika,
Tack för att du uppmärksammande det här, receptet är nu ändrat. Det ska vara 1 vitlöksklyfta och den ska vara finhackad 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Veckomeny november

Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter