Fisksoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Zuppa di pesce - en god fisksoppa förgyller både vardag och fest. Toppa gärna soppan med tapenade av svarta oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-800 g
blandade fiskfiléer, t ex lax, malurk, gös, lubb
1
morot, tärnad
2-3 stjälkar
blekselleri, tärnade
1
fänkål
1
stor gul lök, grovhackad
4
vitlöksklyftor, hackade
1 frp
krossade tomater
8 dl
fiskbuljong
salt
vitpeppar
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Petra Stergel

Hur gott som helst! Jag använde lite chiliflakes också 🙂