Spaghetti med ugnsrostade körsbärstomater
Vad tycker du?
Spaghetti con Pomodorini al forno. Ugnsrostade tomater får en ljuvlig sötma och lyfter denna pastarätt tillsammans med parmesanen och pinjenötter.
Receptet är framtaget av Zeta.
Spaghetti con Pomodorini al forno. Ugnsrostade tomater får en ljuvlig sötma och lyfter denna pastarätt tillsammans med parmesanen och pinjenötter.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (172)
(172)Vad tyckte du om receptet?
7 kommentarer
Ann-Sofie
Jag rostade tomaterna med vitlök, olivolja och salt i airfryer (200 grader, 15 minuter) och blandade sen i resten av ingredienserna. Följde tipset från Sofia att hälla i lite balsamvinäger, och tog bara lite råsocker. Smulade över lite blåmögelost istället för parmesan. Blev mycket gott!
Anna Mellberg
Hej Ann-Sofie! Kul att du fick en härlig måltid! Vi tycker så mycket om att höra hur ni experimenterar i köket och sätter er egen prägel på recepten. Tack för att du skriver och berättar! Hälsningar Anna på Zeta
Jenny
Blev lite väl sött, men kan bero på att jag använde tomater från växthuset.
Sara
Jag kastade i färsk spenat o toppade m fetaost, skippade pinjenötterna. Fräscht o extremt gott!
Christina
Jag brukar dra ner på honungen när jag använder hemodlade tomater (och använder mer tomater än vad som står), tonåringarnas favorit!
Kalle Wiklund
Mycket, mycket gott tillsammans med Zinfandel-vin. Nån som har tips på hur man kan justera receptet för att göra detta ännu godare?
Sofia
Var mycket gott att slänga i lite balsamvinäger!