Ugnsbakad kolja med citronette

RÖSTA PÅ RECEPTET (220)

(220)

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ugnsbakad kolja med fräscha smaker och dofter från citron, salladslök och cocktailtomater.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 bitar
koljafilé (ca 160g/port)
salt och peppar
Tomatsallad
1 ask
röda cocktailtomater (250g) skivade
1 ask
gula cocktailtomater (250g) skivade
2
salladslökar tunt skivade
1
citron pressad saft
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (220)

(220)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco